Wie zijn we?Met ons concept lunchlocal willen we bedrijven gezonde lunchformules aanbieden, om zo de werknemers te kunnen voorzien van een gezonde, lokale lunch.
Lunchlocal stelt lunchboxen samen met gezonde voeding, geproduceerd door landbouwers, producenten en chefs uit de streek. We leveren bij bedrijven vanaf 4 personen. |
Waar we voor staan
1 - Begaan met je gezondheid
Onze lunchboxen moeten je smaakpapillen én je lijf overtuigen. We houden van pure ingrediënten bomvol smaak uit eigen streek. We houden niet van suikers, additieven en producten met veel te veel verpakking of kilometers op de teller. Wij gaan voor gezond én lekker, en dat proef je in alles.
2 - Door genieters voor genieters
Gezond of genieten? Bij ons is dat geen keuze. Het moet allebei. Van eten moet je kunnen genieten. En het is niet omdat het gezond is, dat je kan toegevingen doen op vlak van smaak. We zijn échte genieters en onze klanten zijn dat ook. Dat proef je in alles wat we doen.
3 - We geven om onze omgeving
Lokale producenten en de wereld waarin we leven, daar geven we om. We hebben onze voeten op de grond: hap per hap gaan we niét de wereld veranderen. Maar onze keuzes maken wél een verschil. We kiezen daarom ingrediënten uit het seizoen, gebruiken geen plastic verpakkingen en gooien zo min mogelijk weg. Door met lokale producenten te werken vermijden we ook onnodige kilometers.
4 - Onverbeterlijke verbeteraars
Ja, dat zijn we. Daarom experimenteren we graag eens: met andere smaken, nieuwe ingrediënten, extra producenten of nog gezondere alternatieven of slimmere verpakkingen. Onze boxen moeten blijven verrassen. We broeden dan ook steeds op nieuwe formules die aansluiten bij de noden van bedrijven en hun werknemers, en kunnen ook ‘lunchlocal’ op maat bieden. Spreek ons aan en we zoeken een oplossing.
5 - We houden van ondernemen
Het zijn de bedrijven die onze wereld doen draaien. De mensen die er werken zijn de motor en wij voorzien ze graag van de nodige energie, door gezonde en lekkere lunches te brengen. We zijn zelf ondernemers in hart en nieren, dus komen ook graag over de vloer én op tafel bij andere ondernemers in de regio.
"First we order lunch. And then we do the work."