Powerhouse vrouwen met gezonde ambitie, telkens verlangend naar dinsdag… lunchlocal-dag. Anouck en Kelly zijn twee bezige bijen met elk hun eigen bedrijf én een gezamenlijk platform, namelijk Werk & Leven. Het is overduidelijk: hun motor wordt aangedreven door een grote passie voor het leven én ambitie om de medemens wat bij te leren – via podcasts en online cursussen – over een gestructureerd, evenwichtig leven. Na een stresserend parcours op carrièrevlak beslisten de dames om het over een andere boeg te gooien en om op een gepastere, gezonde manier met het leven om te gaan. Ze bundelden hun krachten en expertise en richtten www.werkenleven.org op. Je vindt er een collectie aan boeiende podcasts over plannen in zotte tijden, beslissingen leren nemen en zóveel meer om je te helpen in de jungle van deze tijd. De dames hebben lunchlocal leren kennen op een lezing over gezonde voeding door Cathy Jansens herself en ze waren meteen verkocht. Waarom? Anouck & Kelly kiezen bewust voor gezonde voeding, tijdens het werk en op het thuisfront. ‘De lunch wordt stipt geleverd en telkens met een glimlach, de smaken zijn verrassend en verrukkelijk, nooit saai, vegetarisch en zo verpakkingsvrij mogelijk.’ Anouck en Kelly beweren met de hand op het hart dat ze nog nooit ontgoocheld geweest zijn. Iedere week opnieuw is er het verlangen naar dinsdagmiddag, om dan met glanzende gezichtjes de spreadpotjes open te maken en de flavour van de week te ontdekken. Het zuurdesembrood is bij deze food lovers een favoriet, zeker in combinatie met de smaakbommen van spreads. Dat alles lokaal geteeld en bereid wordt, is natuurlijk een mooi meegenomen bonus.
‘Het is jammer dat het pas door een pandemie als corona duidelijk is geworden hoe sterk we onze lokale handelaars moeten leren appreciëren’, voegt Kelly er aan toe. Deze ondernemer/mama van twee kookt heel graag lekker en gezond achter de eigen stoof en probeert van tijd tot tijd ook zelf de geslaagde smaakcombinaties van lunchlocal uit. Aangezien er in dit huishouden ook aan intermittent fasting gedaan wordt en er pas vanaf 12u gegeten wordt, blijft er van lunchlocal in no time niets meer over…
0 Comments
Leave a Reply. |
AuteurDe Kortrijkse Cathy Jansens heeft al ruim haar sporen verdiend in de marketingwereld. Na een opleiding tot gezondheidscoach besliste ze een nieuwe weg in te slaan en te focussen op de gezonde revolutie. Archieven
October 2021
Categorieën |